Modalitati de livrare

Livrarea produselor comandate se face prin doua modalitati:

  • Livrare la adresa dumneavoastra prin curierul nostru DPD Curier, cu plata cu ramburs direct la curier, intre 09:00-17:00.
  • Livrare la cel mai apropiat oficiu postal prin Posta Romana. Preluarea bunurilor comandate se va face personal de la oficiul postal o data cu efectuarea platii. Cartea de identitate va fi necesara pentru identificare. Va rugam alegeti aceasta livrare in cazul in care la adresa de livrare nu este nimeni disponibil pentru preluarea bunurilor intre 09:00-17:00.
  • Este disponibila si preluarea produselor direct de la punctul nostru de lucru si anume Libraria Elena Farago din strada Bibescu 58, 200377 Craiova. Mai multe detalii despre cum sa ajungeti la noi aici.

Daca veti dori o alta modalitate de livrare, nu ezitati sa ne contactati.

Durata livrarii

Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se face in maxim 3 zile lucratoare de la primirea comenzii, oriunde pe teritoriul Romaniei. Curierul va incerca livrarea la adresa din comanda in 24 de ore de la preluarea coletului.

Pentru produsele care nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati pentru a afla durata livrarii.

Costuri

Pentru comenzi de 150 RON sau mai mari oferim transportul gratuit al produselor. Pentru comenzile in valoare mai mica de 150 RON costul transportului este de 13 RON atat pentru livrarea prin curier cat si pentru livrarea prin posta.

Plata se va face impreuna cu valoarea produselor la momentul livrarii sau al preluarii bunurilor de la oficiul postal.