Dragi clienti,


Va multumim ca ati vizitat pagina noastra si dorim sa va uram un calduros "Bine ati venit!"

Firma CONTAG, infiintata in anul 1990, are o lunga experienta in comercializarea produselor de papetarie pentru scoala si birou, fiind importator al articolelor Gabol, Segno, Tecnodidattica - National Geographic si Arda. De asemenea importa direct pixurile, stilourile si carioca Universal si FAP Borghini. Distribuim aceste produse in marile orase ale tarii.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, am deschis in Craiova, LIBRARIA Elena Farago, pe strada Bibescu, nr 58. Aici va punem la dispozitie o gama diversificata de rechizite scolare, carti, articole pentru scoala si birou si jucarii accentul fiind pus pe calitatea serviciilor si a produsor oferite.

De asemenea am creat un magazin virtual de papetarie unde puteti gasi produse de foarte buna calitate, in conditiile unui raport calitate - pret optim. Preturile noastre sunt preturi de IMPORTATOR, calitatea produselor indeplinind standardele impuse de Uniunea Europeana. Pentru a afla mai multe detalii despre acestea si despre modul de cumparare, va rugam vizitati sectiunea "Cum cumpar?".

Pentru orice informatie privind produsele noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim!
Echipa Contag

0251.52.51.54
office@contag.ro