Puteti comanda produsele noastre online prin intermediul cosului de cumparaturi.

Comanda online
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online Contag.ro, NU este necesar sa va inregistrati! Sistemul nostru va permite sa plasati o comanda fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduceti produsele dorite in cosul dvs de cumparaturi si trimiteti comanda!

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:
Alegeti produsele dorite -> Adaugati produsele in cos -> Alegeti modalitatea de livrare (la sediu sau curier rapid), modalitatea de plata si datele dvs/ale firmei dvs -> Trimiteti comanda

Alegeti produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse, fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.
Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cumpar". Puteti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele "+" sau "-". De asemenea puteti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi. Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele dvs si il puteti oricand vizualiza doar apasand pe linkul aferent.
Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi puteti apasa linkul "vreau sa platesc"/"trimite comanda". Veti selecta Metoda de livrare si Metoda de plata dorite. Veti completa datele dvs personale: Daca ati mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru va puteti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa dvs de email). In cazul in care nu ati mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa completati campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele dvs. Parola va fi trimisa pe adresa dvs de email si este indicat sa o schimbati!
In final apasati "trimite comanda". La ultimul pas sunteti informat ca a fost trimisa factura proforma la adresa dvs de e-mail.
Un reprezentant de vanzari va intra in contact telefonic cu dvs in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile de plata, garantie sau livrare.

Conditii de retur
Va rugam accesati acest link pentru informatii legate de retur.

Termenii de garantie
Va rugam accesati acest link pentru termenii de garantie pe care ii oferim.

Suport clienti
Daca doriti mai multe detalii legate de produsele de pe pagina Contag sau despre comanda dumneavoastra, va rugam sunati la: 0251-525154. sau contactat-ne pe email: office@contag.ro. Personalul nostru va va oferi asistenta pe tot parcursul efectuarii comenzilor.