Glob pamantesc iluminat Maximus 37 cm, piedestal si meridian din lemn, rotire in doua planuri

  • Glob pamantesc iluminat Maximus 37 cm
  • Glob pamantesc iluminat Maximus 37 cm decorativ

Pret: 1.100,00 Lei

* Preţul include TVA.

Producător : Nova Rico

Categoria : Globuri pamantesti Tecnodidattica

Mobil: 0744.567.379

Telefon: 0251.525.154

E-mail: office @ contag.ro

Adauga in cos

Descriere

Maximus aduce un aer de caldura si distinctie in mediul in care este asezat. Lemnul de cires utilizat atat in piedestalul solid cat si in arcul meridian da senzatia de plenitudine si rafinament.


Diametrul generos de 37 cm si posibilitatea de rotire a sferei in doua planuri fac navigarea hartii o placere chiar si pentru cele mai ascunse locuri ale planetei.


Cartografia este in limba engleza si ofera doua vizualizari ale Pamantului, fizica si politica. Cand globul este stins cartografia fizica este vizibila iar la aprindere devine politica. Cand este neiluminat culorile identifica vegetatia, galben pentru deserturi, verde pentru paduri.

La aprindere fiecare tara este identificata printr-o culoare diferita fata de tarile vecine.


Globul este iluminat prin lumina electrica si urmeaza masurile de securitate impuse de Uniuna Europeana.Cablul are lungimea de 150 cm.

Pedestalul este dintr-un lemn de cires, natural, elegant, modern iar arcul meridian permite rotirea globului atat pe plan vertical cat si orizontal.

Este un cadou elegant ideal.


Maximus are o lumina calda si placuta si poate fi cu usurinta asezat pe noptiera langa pat, langa televizor sau in biblioteca printre carti. Este usor de manevrat si are accesorii rafinate oferind un aspect elegant oriunde ar fi pozitionat.


Caracteristici:


-diametru 37 cm

-piedestal si meridian din lemn de cires

-rotire pe doua planuri

-harta fizica si politica/administrativa

-cartografie in limba engleza

-iluminat

-inaltime 47 cm

-cablu 150 cm

-intalneste standardele CE

Informatii

Printeaza

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.