Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm

  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm
  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm harta
  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm iluminat
  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm cutie
  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm
  • Glob iluminat National Geographic Carbon Classic 30 cm baza

Pret: 238,00 Lei

* Preţul include TVA.

Producător : Tecnodidattica

Categoria : Globuri pamantesti Tecnodidattica

Mobil: 0744.567.379

Telefon: 0251.525.154

E-mail: office @ contag.ro

Adauga in cos

Descriere

Glob pamantesc iluminat. Harta National Geographic Classical prezinta caracteristicile politice-fizice. Structura de plastic de calitate.


Diametru 30 cm

Harta politica

Suport din plastic

Meridian din plastic

Bec cu halogen 18W


Globurile National Geographic prezinta o viziune intensificata a lumii printr-o cartografie expert, caractere proprii dezvoltate special si prin detalii generoase.

Unelte excelente pentru referentiere, aceste globuri sunt verificate minutios de editorii si cartografii de la National Geographic pentru a asigura o acuratete excelenta.

Hartile National Geographic au fost stabilite ca o divizie a National Geographic Society in 1915 si publica o colectie vasta de harti de perete, harti de calatorie, harti pentru recreere in natura, atlase, globuri si produse digitale ce inspira grija si dorinta de explorare a planetei noastre.

National Geographic Socitety este una dintre cele mai mari organizatii non profit stiintifice si educationale din lume. A fost infiintata in 1888 pentru a “creste si raspandi cunostiintele geografice,” misiunea societatii este de a inspira oamenii sa trateze planeta cu grija.

Informatii

Printeaza

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.