Glob geografic pamantesc iluminat Safari 25 cm

  • Glob geografic pamantesc iluminat Safari 25 cm
  • Glob geografic pamantesc iluminat Safari 25 cm
  • Glob geografic pamantesc iluminat Safari 25 cm

Pret: 152,00 Lei

* Preţul include TVA.

Producător : Tecnodidattica

Categoria : Globuri pamantesti Tecnodidattica

Mobil: 0744.567.379

Telefon: 0251.525.154

E-mail: office @ contag.ro

Adauga in cos

Descriere

Globul iluminat Safari este destinat copiilor si tinerilor adulti - prezinta figuri reprezentand animale,pasari si viata marina reprezentative pentru fiecare regiune cat si repere faimoase. Conceput pentru invatarea geografiei intr-un mod distractiv.

Globul este echipat cu un meridian gradat pentru masurarea longitudinii. Globul vine de asemenea cu o carte informativa, in limba engleza, ce explica fiecare desen de pe glob.

Globul se roteste in jurul axei sale pentru a oferi o vizualizare completa a planetei. Baza globului este facuta din plastic rezistent ,albastru deschis. Reprezentarea detaliilor este la o scara de 1:50 000 000.

Globul este iluminat printr-un LED intern, ce creeaza o atmosfera placuta atunci cand este aprins in intuneric

Globurile facute si proiectate de Tecnodidattica folosesc tehnologie avansata si materiala de calitate superioara fiind certificate pentru siguranta lor.

Informatii

Printeaza

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.