Glob geografic pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm

  • Glob geografic pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm
  • Glob geografic pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm
  • Glob geografic pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm

Pret: 153,00 Lei

* Preţul include TVA.

Categoria : Globuri pamantesti Tecnodidattica

Mobil: 0744.567.379

Telefon: 0251.525.154

E-mail: office @ contag.ro

Adauga in cos

Descriere

-diametru 25 cm
-harta politica
-cartografie in limba romana
-iluminat
-lupa mobila pe meridian
-inaltime 36 cm
-cablu 150 cm
-intalneste standardele CE

Glob geografic MarcoPolo cu diametrul de 25 cm. Globul are cartografia in limba romana. Oceanele reprezentate in culori cu efect antic. Cartografie politica actuala. Fiecare tara este identificata printr-o culoare diferita fata de tarile vecine.

Globul este iluminat prin lumina electrica si urmeaza masurile de securitate impuse de Uniuna Europeana.Cablul are o lungime de 150 cm.

Are o baza durabila si un meridian auriu. De asemenea include si o lupa cu suport din plastic care poate fi atasat pe arcul meridian al globului.

Acest produs este unul dintre globurile noastre cele mai populare. Aceste globuri indestructibile cu o excelenta relatie pret/calitate sunt printre globurile noastre de succes.  Potrivit in diverse situatii el poate fi consultat pentru a invata geografie intr-un mod placut, poate da un plus de fascinatie camerei unui copil sau poate constitui un punct de interes intr-un birou.

Informatii

Printeaza

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.