Ceai fructe Mango n friends 100 g

Pret: 28,00 Lei

* Preţul include TVA.

Categoria : Ceai

Mobil: 0744.567.379

Telefon: 0251.525.154

E-mail: office @ contag.ro

Adauga in cos

Descriere

ow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Un amestec de ceai de fructe de cel mai înalt nivel! Fulgii foarte mari şi cuburi de fructe suculente, exclusiv exotice, formează baza acestui amestec sărac în acid. Acest gust minunat a fost îmbunătăţit şi mai mult de o combinaţie de arome deosebit de dulce şi proaspătă.

Un ceai cu gheaţă foarte delicios, care va eclipsa multe alte băuturi de vara. Ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a adăuga orice îndulcitor! 

Ingrediente: Cuburi de ananas, cuburi de mango, felii de portocale, bucăţi de mandarină, şofran, flori de gălbenele, felii de capsuni. 


4-5 linguriţe cu vârf / 1 litru 10-12 minute 100 C.

100 g

Informatii

Printeaza

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe. Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru eventuale clarificări.